World of LoveCraft - Warcraft Evrenindeki Aşk Hikayeleri


World of LoveCraft - Warcraft Evrenindeki Aşk Hikayeleri

Merhaba arkadaşlar. Bir World of Warcraft lore videosu ile karşınızdayız. Bu sefer farklı bir konu ele alacağız. Sevgililer günü etkinlikleri nedeni ile hikayede geçen büyük aşklardan ve aşk dedikodularından bahsedeceğiz. Keyif almanız dileği ile iyi seyirler.

1-KARAZHAN OPERA

İlk olarak Romulo ve Julianne ve Beautiful Best isimli Karazhan'ın Opera Etklinliklerinde yer alan ve aslında her hafta farklı bir tiyatronun yer aldığı sahnede karşımıza çıkan bossları ele alacağız. Hani pek Warcraft hikayesi içerisinde yer almıyorlarmış gibi dursa da, dünya edebeyatında büyük öneme sahip olan romeo ve juilet ve çirkin güzel isimli romanlardan esinlenen bu karakterler world of warcraft da yerini layıkıyla aldılar. Geri plandaki hikayeleri derlemelere, tiyatrolara hatta filmlere konu olurken bu gözde aşk hikayelerini Medivh'in kulesi olan Karazhan'daki opera sahnesinde görmek mümkün.

2-RHONIN VE VERESSA

Sıradaki çiftimiz Rhonin ve Veressa Windrunner, Ejderhanın günü kitabında ilk kez hikayeye giren bu ikili Grim Batol'de tutsak edilen Alextrazsa'yı kurtarmak için gönderilmişlerdi. Bu macerada yalnızca görevlerini başarı ile yerine getirmek ile kalmadılar, aynı zamanda birbirlerini tanımış, güvenmiş ve sevmişlerdi. Dillere destan olacak sevdaları burada başlayan ikilinin arasındaki ilişki, Rhonin'in Dalaran'daki pozisyonu nedeniyle Dalaran şehrinde devam edecek ve evlilikle taçlandırılacaktı. Ve ikiz erkek çocukları olmuştu. Galadin ve Giramar isimlerini verdikleri yarı elf yarı insan çocukları Krasus tarafından yardıma çağırılan Rhonin gitmesi üzerine bir süre babasız kalacak gibilerdi. Zamanda oluşan bir yırtıktan kadimler savaşının olduğu zamana yolculuk yaptılar. Ancak büyü bu sefer aşk uğruna iyi bir amaca hizmet edecekti. Kadimler savaşında görevini tamamlayan Rhonin doğumlarını kaçırdığı evlatlarının doğumuna büyü sayesinde tanıklık yapabileği ana geri ışınlandı. Ömrü boyunca Nozdormu'nun bu iyiliğini unutmayan çift ilerleyen zamanlarda Veressa'nın kıskanç kuzeni ile uğraşacaktı. Veressa'nın pozisyonunu ve gücünü kıskanan Zendarin Windrunner bir yandan da insanlardan nefret ediyordu. Gözü dönen genç elf çiftin çocuklarını kaçırdı. Masum canları sinestraya teslim edemeden ortalık ejderhaların savaş alanına dönmüştü. Gecenin ejderi isimli romanda anlatılan hikaye sonucunda evlatlarına kavuşan çift bir süre mutlu yaşadılar. Ancak Arthas'ın dünyaya yaydığı kötülük direk olarak Rhonin'i de etkiliyordu. Evleri Northrend'e taşınmıştı artık. Mist of Pandaria eklenti paketinde çift korkunç bir olayla sarsılacktı. Garrosh'un Theramoore'a yaptığı mana bomba saldırısı sırasında Jaina Proudmoore'u kurtaran Rhonin patlamadan sağ çıkamadı. Gelen ölüm haberi ile deliye dönen Veressa türlü türlü intikam senaryoları tasarlarken kardeşi Sylvanas'tan bile yardım istedi. Kocası Rhonin'in intikamını alma pahasına Sylvanas'a Forsaken'a bile katılmayı göze alan Veressa'yı bu kanlı intikam yolundan kurtaran ise Anduin olacaktı. Ve bundan sonra Veressa enerjisini ve ömrünü çocuklarına adamaya karar verir. Romanlara konu olan bu aşk hikayesi sonu acıklı bitse de dillere destan olmuş ve Azeroth'un dört bir yanında konuşulur olmuştu.

3-NATHANOS VE SYLVANAS

Bir diğer acıklı diyebileceğimiz aşk hikayesi de Nathanos ile Sylvanas arasında geçmekte. Tanışmaları çok eskiye dayanıyor. Lordaeron Alliance ı ve elfler arasındaki bir nevi öğrenci değişim programı sayesinde elflerden ranger denilen kolculuk eğitiması için Silvermoon'a gönderilen Nathanos Marris, kolcu generali Sylvanas Windrunner ile burada tanışır. İnsan olduğu için pek hoş karşılanmayan Nathanos Marris beklenin aksine kolculuk rütbelerini bileğinin hakkıyla hızla yükselmeye başlayınca sylvanas'ın dikkatini çekiyor. Sylvanas'ın ikinci komutanı olmayı hakeden Nathanos ona karşı romantik duygular beslemeye başladı. Sylvanas her ne kadar açık etmese de durum raporlarını almaya bizzat kendisi giderek Nathanos'u sık sık ziyaret ederdi. Bu durum elf topluluğu içinde dedikodu yayılmasına neden oldu. Nathanos durumu çok önemseme de Sylvanas'ı olumsuz etkilemesinden çekiniyordu. İkili arasındaki olaylar bu şekilde gelişirken Azeroth da Scourge belası boy gösterdi. Arthas'ın acımasız akınından payını alan iki her ne kadar son nefeslerini birlikte vermese de kader henüz onları ayırmış değildi. Arthas'ın iradesinden kurtulan Sylvanas Rammstein tarafından öldürülen Nathanos'u aramaya koyulur. Ancak akılsız bir zombie olarak diriltildiğini görür. Hatta Sylvanas'ı tanıyamayan Nathanos ona saldırır. Ancak Sylvanas onu Lich King'in iradesinden kurtarır. Artık Nathanos da bir forsaken olmuştu. Hatta Sylvanas onu forsaken'in şampiyonu rütbesine getirir. Hatta sert mizaçlı Sylvanas, Nathanos'u zombie görüntüsünden kurtarmak için Lich King'in yenilmesi ile kazandığı Val'kyr lerinden birini feda eder. Sylvanas burada Nathanos'un kuzeninin bedenini kullanacak kadar ileri gidecektir. O gün bugündür ikili birbirinden ayrılmaz ve Nathanos Sylvanas'ın sözünden asla çıkmaz. Sylvanas'ın en dengesiz dönemleri diye tabir edilebilecek günlerinde bile yanında yer alır. Son olarak mevcut Battle for Azeroth eklenti paketinde Saurfang ile Sylvanas arasında gerçekleşene Makgora'dan sonra Windrunner kulesinde buluşurlar. Gerekli planları yaptıktan sonra ayrılırlarken Nathanos'un Sylvanas'a iyi yolculuklar aşkım demesi gözden kaçmaz. Acı keder ve binbir zorluklarla dövülen bu ilişki nereye kadar ve nasıl devam edecek hep birlikte göreceğiz.

4-GARONA VE MEDIVH

Sıradaki aşk hikayemiz ise belki de Warcraft evrenin potansiyel olarak en güçlü karakterin doğumuna neden olmuş olan bir aşk hikayesidir. Orcların dark portaldan geçişine olanak sağlayan ve aslen akli kontrolünü sürekli Sargeras'a kaptıran Medivh aslında hayatının aşkı ile tanışma fırsatının da kapılarını açmış olur. Horde ile Azeroth'a geçiş yapan yarı dranei yarı orc Garona ile karşılaşmaları ikili üzerinde gelişen trajik olaylar esnasında Karazhan'da olur. Aslında ajanlık yapması için gönderilen Garona duygularına engel olamaz. Ancak öte yandan o da pek akli kontrolüne sahip değildi. Gul'dan sürekli beynine baskınlar düzenliyor ve kendisine görevler veriyordu. Gul'dan Sargeras tarafından kendisine vaad edilen güçleri öyle ya da böyle kazanmak istiyordu. Gelişen olaylar sonrasında Medivh'i durdurması için gönderilen ekip başarılı olacaktı. Kralın en sadık dostu olan Anduin Lothar, Khadgar'ın oyaladığı Medivh'in kellesini uçuracaktı. Bu olaydan sonra hem aşkını hem amacını yitiren Garona ekibe dahil olur ve Stormwind'e döner ancak unuttuğu birisi vardı. Gul'dan. Akli kontrolünü yitirir ve Kral Llane'ni sarayda öldürür. Bu olay sonrasında Medivh'den hamile kaldığını öğrenir ancak, doğacak çocuğunu tehlikeye sokmamak için belki de Azeroth'un en tecrübeli büyücüsü olan Meryl Felstorm'a oğlunu emanet eder ve adının Med'han olduğunu söyler. Garona Gul'dan'ın ölümünden sonra akli kontrolünü tamamen ele geçirir bir yandan da büyük aşkı Medivh'den geriye kalan tek mirası olan oğlunu sürekli gözetler. Annesinin kim olduğunu bilmeden büyüyen Med'han bir gün tehlikeye düşer ve Garona yıldırım hızıyla yardıma yetişir. Ve gelen kadının annesi olduğunu anlar. Bu olaylar silsilesinde Med'han ailesinin kim olduğunu öğrenir. Warcraft filminde gösterilenin aksine lore da Garona, Anduin Lothar ile değil Medivh ile romantik bir ilişki içerisindeydi. Öte yandan yarı insan yarı orc yarı dranei ve gardiyan soyundan gelen Med'han'dan henüz bir haber yok, kim bilir belki bu potansiyel güç öbeği ileride bir gün bizi selamlar.
5-TURALYON VE ALLERIA
Alonsus Faol'un öğretileri sayesinde kurulan ve orclarla yapılan ikinci savaşta ortaya çıkan Gümüş El Sovalyeleri, arasında Paladin olarak yerini alan Turalyon, bu savaşta Alliance Aslan'ı olarak tanınan Anduin Lothar'ın yaveriydi. Bu önemli pozisyonda bulunan genç, yakışıklı, karizmatik ve bir o kadar da başarılı bir savaşçı olan Turalyon, Alliance birliklerine ikinci savaşta yardıma gelen, Silvermoon Konseyi tarafından gönderilen, elf kolcularının lideri olan Alleria Windrunner'ın kalbini çalmayı başarır. İkinci savaşta, birlikte pek çok başarıya imza atan çift aşklarını perçinler ve bir erkek evlat sahibi olurlar. Bu ikilinin oğlu olan Arator, yarı elf yarı insan olarak dünyaya geldi. Daha sonra ikinci savaşın sonlarında Khadgarla birlikte Alliance Seferine katılan Turalyon'u büyük aşkı yalnız bırakmayacaktı ve onunla birlikte o zamanlar Outland yani dış dünya olarak bilinen Dreanor'a gidicekti. Biricik oğulları Arator'a teyzesi Veressa Windrunner ve sevgilisi Rhonin bakacaktır.
Alleria ve Turalyon Dreanorda sayısız maceralara atılırken. Dreanor'un parçalanmasına yakın twisting nether'a ordan da Argus'a geçtikleri biliniyor. Legion paketiyle gelen Argus gezeninde bu ikili ile yeniden karşılaşıyoruz. Arator 24 yaşına gelmişti. Ve tam bir aile birleşmesi yaşarken ortaya gayet romantik görüntüler çıkmıştı. Henüz battle for azeroth paketinde bu ikilinin aşkına bir zarar gelmiş değil ilerleyen günlerde bizi ne tür olaylar bekliyor hep birlikte göreceğiz.

6-DRAKA VE DUROTAN

Warcraft hikayesinde aşk denilince Thrall'ın ailesine yer vermemek olmaz. Kendisi ve Aggra ile yaşadığı aşk bir yana annesi ve babasının yaşadığı birliktelik de dillere destan olmuştu. Thrall'ın annesi Draka doğduğunda çok zayıf ve hastalıklı olarak görülmüştü. Hatta Blackhand ona eğer benim klanımda olsaydın seni çoktan boğdururdum demişti. Bu durum Draka'yı giderek yoruyor ve üzüyordu. Nihayetinde klanı tarafından dışlandı ve kabul edilmedi. Annesi Kashur bir gün çok ağır hastalandı ve köyün doktorları Draka'ya bir windroc tüyü, bir talbuk boynuzu ve bir celfthoof yünü getirmelerini böylelikle annesini iyileştireceklerini söyledi. Tabi ki bu doğru değildi. Verilen görev Draka için klanda kalıp kalamayacağının testiydi. Tüm o zayıf görüntüsüne rağmen tam bir orc gibi görevini tamamlayan Draka, klana dahil olmaya layık görüldü. Tabi bu başarı Durotan ve Orgrim'in gözünden kaçmadı. Horde büyüyüp gelişirken Frostwolf klanında da Durotan ve Draka yakınlaşmış birbirlerini sevmişti. Draka bir klan şefinin isteyeceği bir eş olmuş her durumda Durotan'ı desteklemişti. Dreanor'u terk edecekleri zaman Durotan'ın annesi Geyah Draka'ya hamile olduğunu ve dikkatli olması gerektiğini söyler. Thrall'ın gelişini müjdeleyen haberi henüz Azeroth'a gelmeden öğrenmiş oldu. Aşklarının meyvesini orc dilinde Go'el olarak isimlendirdiler. Durotan Azeroth'a geldiğinde Orc Hordu ile yollarını ayırmaya karar verdiğinde bile Draka partnerini yalnız bırakmayacaktı. Ve kötü son onları Orgrim'i ziyaret ettikleri zaman buldu. Gul'dan'ın ihaneti bu büyük aşkı bitirecekti. Yanlarında küçük Go'el yani bizim Thrall olmasına rağmen Gul'dan'ın adamları Durotan ve Draka'yı katletti. Hayatlarının son nefeslerinde ikisinin de gördüğü şey ağlayan çocukları olacaktı. Draka'yı shadowlands ek paketinde görmeyi umuyoruz.

7-THRALL VE AGGRA

Bu çocuğu hepimiz çok iyi tanıdık ve hikayesini çok biliyoruz. Thrall büyüdü ve kocaman bir adam oldu. Cataclysm ek paketi geldiğinde elementlere danışmak için Nagrand'a yolculuk yaptı. Büyük annesi Geyah Thrall'ı Maghar klanından Aggra'ya yönlendirdi. Elementler üzerine çalışmalar yaparken bir yandan da birbirlerine olan duygular da güçleniyordu. Hatta Aggra Thrall için onunla Azeroth'a kadar gelecekti. Thrall Azeroth'u deathwing belasından kurtarırken her zaman yanında yer aldı kalbi ve bilgisiyle ona yoldaşlık etti. Deathwing den kurtuluşun kutlandığı sırada bir başka mutlu haber Alextrazsa'dan geldi. Aggra Thrall'ın çocuğuna hamile idi. Thrall'ın bu dönemki yokluğunda Horde'u Garrosh yönetiyordu ve Thrall'ın yeni horde'nun felsefesini tam idrak edebilmiş değildi. Ve Garrosh yaptığı eylemlerin hesabını vermeliydi. Thrall kendi horde'u için mücadele ederken Aggra onu asla yalnız bırakmadı. Hatta çocukları Durak'ın doğumu bu dönemde gerçekleşti. Warlords of dreanor ek paketinde Thrall Dark Portal'dan ilk geçen ekipte yer aldı Draka başta çocuğu Durak ile azeroth da kaldı ve güvenlik sağlanınca Nagranda geçen aile daha sonra buraya yerleşecekti. Burayı mesken edinen aileyi sorunlar rahat bırakmayacaktı. Garrosh'un daha önce yaptığı hatayı şimdi Sylvanas'ın yaptığını düşünen Saurfang Thrall'ı nagrand da ziyaret etti ve ondan yardım istedi. Thrall yardım çağrısına karşılık verirken Draka ve Durak'a henüz ne olduğu bilinmiyor. Henüz aileye bir zeval gelememiş gibi görünüyor. Bakalım gelecek Thrall ve ailesi için ne gösterecek.

8-JAINA VE ARTHAS

Hikâyenin belki de en çok bilinen aşk hikayesi, jaina ve arthas arasındakidir. İki büyük soylu aileden gelen bu ikilinin aslında birbiri ile karşılaşmaları pek de tesadüf olmadı. Lordaeron Alliance ı çatısı altında iki yakın arkadaş olarak büyüdüler. Jaina Antonidas'ın çırağı olarak kabul edilince dalaran'a yerleştiğinden artık eskisinden daha da sık görüşebiliyorlardı. Böylelikle aralarındaki arkadaşlık ilişkisi romantik bir hal almaya başlamıştı. Jaina'nın Lordearon'a yaptığı ziyaretlerden birinin dönüşünde Arthas resmi olarak koruma olarak atanmıştı. Bu aslında birlikte saray ve şehir dışında geçirebildikleri ilk zamandı denilebilir. Bu maceraya açık yolculuk sırasında yolda bir orc esir kampına rastladılar. Arthas orcları katledilmeleri gereken canavarlar olarak görürken, Jaina ise eserat altında yaşamaya çalışan canlar olarak görüyordu ve durumlarına içten içe üzülüyordu. Arthas bunu görünce geri çekilmeye karar verdi ve kamptan sorunsuz bir şekilde ayrıldılar. Arthas jaina'nın hem merhametinden etkilenmiş hem de cesaretinden dolayı sıradan bir kadın olmadığını anlamıştı. Bu durum Arthas'ın Jaina'ya olan duygularını daha da perçinlemişti. Bu arada Jaina ve Arthas'dan bahsederken bir aşk üçgenini oluşturacak olan Kael'thas tan bahsetmemek olmaz. Jaina Arthas'a karşı çok şiddetli duygular beslerken, başka bir aşık elf mage i de Dalaran'da onun yolunu gözlüyordu. Her ne yaptı ise Jaina'nın gözüne ve kalbine girmeyi başaramıştı. Tüm bunların üstüne Jaina'yı Arthas ile Dalaran'a dönerken görünce üstüne üstlük vedalaşırken öpüştüklerini görünce iyice çılgına dönmüştü. Ancak durum değişmeyecekti. Kael'thas için pek umut yoktu artık. Jaina seçimini çoktan Arthas'tan yana yapmıştı. Bunun üzerine acısını kalbine gömen Kael geri çekildi. Jaina Dalaran'da büyücülüğünü geliştire dursun Arthas'da başkentte Paladinlik ve Kraliyet yönetimlerine dair eğitimler ala dursun günler akıp geçti. Bir Jaina Lordearon'da düzenlenecek festival için şehri ziyarete gelir. Tabi ki amacı Arthas ile görüşebilmekti. Ve bu olabilecek en romantik şekilde gerçekleşecekti de. Arthas'ın odasına kaçmayı başarabilen çift aralarındaki aşkı daha ileriye götürmek için konuşmaya başladılar. İş artık evlilik çocuk sahibi olma kraliyet ailelerin birleşmesi gibi durumlara gelince Arthas kendini hazır hissetmedi, açıkçası bu durum biraz onu korkuttu ve geri çekildi. Arthas Jaina'dan durumu anlamasını ve kendisine bir süre zaman vermesini istedi. Jaina durumu gayet olgunlukla karşıladı ve gerekli zamanı Arthas'a tanıdı. Ancak kader o kadar beklemeyecekti. Scourge kuzey Lordearon'u vurmaya başladı. Krallık vebanın araştırılması için bir komisyon kurdu ve aşıklar tekrar bir araya geldi. Arthas, Jaina ve Uther'den oluşan komisyon çeşitli şehirlere yolculuklar yapmaya başladı. Jaina Arthas'taki değişimi içten içe hissetse de Stratholme da yaşanan olaya kadar bariz bir şekilde ortaya çıkmayacaktı. Arthas daha önce romantik dakikalar yaşanan dönemlerde Jaina'ya asla beni bırakma yanımda ayrılma diye kendisine telkinde bulunmuş ve jaina'da tabi o hoş romantik anlarda bu tarz sözleri vermek kolaydı ama Arthas Stratholme'un tamamen temizlenmesi gerek dediğinde ve araya ayrılık girdiği için bu sözü tutmak artık o kadar kolay değildi. Arthas'ı ilk defa burada geri çeviren jaina bir daha asla gerçek Arthas ile görüşemeyecekti. Arthas geçen zaman içinde Lich King olmuş ve Jaina onun aşkından vazgeçmemiş ve onu kurtarmaya kendini adamıştı. Lich King'in düşüşü ile bir nevi bu aşk sona ermişti ancak Jaina Arthas'ın aşkını ömrü boyunca kalbinde yaşayacaktı. Hatta Lich King'in Jaina'nın kolyesini son ana kadar zırhında saklamış olması da Jaina'yı derinden üzecekti. Aradan uzun zaman geçse de Jaina hala Arthas'ı unutamaz hatta Jaina'nın pişmanlıklarına şahit olurken ilk sırada Arthas'ı görüyoruz.

9-TYRANDE VE MALFIRUON

Warcraft hikayesinin diğer bir çetrefilli aşk hikayesi de Stormrage kardeşlerin dahil olduğu İllidan Malfirion Tyrande arasındaki aşk üçgenidir. Hatta ilerleyen zamanlar bence buna maiev de dahil olarak aşk dörtgenini oluşturdular. İllidan Malfurion ve Tyrande birlikte büyüdüler. İllidan ve Malfurion yarı tanrı cenarius'tan druidizm eğitimleri alırken Tyrande ise Elune'nun rahibesi olma yolunda ilerliyordu. İllidan Malfurion'a göre çok sabırsız ve korkusuzdu. Bu duygularını ifade etmede de böyleydi. Tyrande'ye karşı hislerini saklamıyordu. Öte yandan Malfurion daha utangaç ve kibardı. İllidan bu kişiliği nedeni ile Cenarius'un da gözüne giremedi ve Cenarius çırağı olarak Malfurion'u seçti. İllidan ise daha geleneksel elf büyülerine yöneldi. Kadimler savaşı patlak verdiğinde bu üçlü kendi karakterlerini yansıtacak şekilde kararlar verdi ve aksiyonlar aldı. İllidan birçok yoldaşını feda ederek yoluna ilerledi. Her ne kadar kadimler savaşının kazanılmasında en büyük rollerden birini oynadıysa da İllidan'nın bu yaptığını elfler kabul etmeyi reddetti. Hatta Tyrande bile illidan'ın bu yaptığını anlayamadı ve gönlü iyice Malfurion'a kaydı. İllidan yaptıkları nedeni hapse mahkûm edilirken. Tyrande ve Malfurion illidan sayesinde kazandıkları ölümsüz yaşantılarını romantik ilişkileri taçlandırdılar. Aldığı druidizm eğitimi nedeni ile sık sık Emerald Dream'e gitmek zorunda olan Malfurion ile Tyrande arasındaki ilişki uzak mesafeli bir aşka dönmüştü. Birgün Tyrande Emerald Dream'in yozlaştırıldığını öğrenir ve sevgilisi Malfiruon'u kurtarmaya gider ve dönüşünde evlenmeye karar verirler.  Bu sırada illidan legion tehtidine karşı Tyrande tarafından tutulduğu hapisaneden çıkarılır ve gelişen olaylar sürecinde kaçar. Maiev burda hikâyeye girecektir. Black Temple raidinde İllidan'ı alt edene kadar illidan'ı takip eder. Mağlup olan İllidan yeniden tutsak edilmeden Maiev'e avcı avı olmadan bir hiçtir, sen bensiz bir hiçsin der ve Maiev'i felsefik olarak derinden etkileyecek olan duyguyu tetiklemiş olacaktır. Maiev, Legion eklenti paketinde serbest kalan illidan'ı an ve an takip edecekti İkili Legion tehtidine karşı birlikte savaşacaklardı. Hatta illidan hiciv yaparak kendisine akıl vermeye çalışan Maiev'e en iyi yaptığın şeyi yap ve beni takip et diyerek kinayeli bir laf söyler ve Maiev'i bi nebze kıskandırır. Öte yandan yine Legion eklenti paketinde yine Emerald Nightmare tarafından yakalanan Malfiruon'u kurtarmaya giden Tyrande'nin romantik arayışına tanık oluyoruz. Mevcut eklenti paketi Battle for Azeroth'da horde ve alliance arasında kanlı savaşta dövülen bu ilişkiyi gelecekte neler bekliyor ilerde göreceğiz.

10-EDA VE UTKU

Son olarak geldik sürpriz bölüme :)
Utku ve Eda 2015 yılında gayet normal hiç de kaderin bir oyunu olmadan sıradan iki insan gibi tanışıp birlikte olmaya karar verdiler. Utku'nun World of Warcraft evrenindeki huzur dünyasını karartmaya karar veren Eda Legion genişleme paketi ile oyuna dahil olmaya karar verir. Her dungeon ve raidde Utku'yu rahat bırakmayan Eda, ekibe 5. affix olarak katılır. Şaka bir yana çok eğlenceli bir o kadar da samimi ortamlarını 2019 yılında ekranlara taşımaya karar veren çift hem gerçek dünyadaki hem de warcraft evrenindeki ilişkisini twitch ve youtube üzerinden siz izleyicileri ile paylaşmaya başladı... Bizlere bu yolda desteklerinizi eksik etmediğiniz için sizlere sonsuz saygı ve sevgilerimizi yolluyoruz. Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

DIABLO IV ÜÇ AYLIK GÜNCELLEME - HAZİRAN 2021

Diablo 2 Resurrected - Blizzconline 2021 - Açıklananlar

World of Warcraft'da Yer Alan 10 Ürkütücü Şey