Shadowlands Intro Expereince - Türkçe Hızlı Özet Versiyon (Spoiler İçerir!!!)

Shadowlands Intro Expereince - Türkçe Hızlı Özet Versiyon (Spoiler İçerir!!!)

Ve arkadaşlar işte bu hareketle Shadowlands'in kapıları açılmıştı. Eminim bir çoğumuz bu videoyu tekrar tekrar izlemiş, bir çok kısmını ezberlemişizdir.
Shadowlands alpha ya gelen son güncelleme ile, Shadowlands'e geçiş tecrübesi denilen Intro Experience isimli bir bölüm eklendi.
Legion eklenti paketinde Death Knightların class hall u olan Acherus dan oyuna giriyoruz, Darion Mograine bizleri karşılıyor. Ve sinematikte geçen hadiseyi bize özetliyor. Hangi sınıfı oynadığınıza bakılmaksızın oyuna bu şekilde giriş yapılıyor.
Daha sonra Saurfang'in oğlu ile dövüştüğümüz balkondan icecrown'un tepesine ışınlanıyoruz ve pek çok ırkın lideri bizleri orada karşılıyor. Alliance tarafında Tyrande, Genn, Muradin, Geblin ve Alleria'yı görüyoruz. Horde tarafında ise Lor'themar, Valeera, Rokhan, Talyssra veeeee Calia Menethil'i görüyoruz. Evet dostlar forsakenin yeni lideri sanki Calia olacakmış gibi görünüyor çünkü horde tarafında yerini almış. Bu konuda daha fazla detay verilmiyor ama lore daki bu gelişme epey heyecan verici.
Alliance tarafından Tyrande ve Genn Sylvanas üzerinden Horde hakkında ileri geri konuşunca her iki tarafta silahlarına davranıyor ancak, Bolvar devreye giriyor ve her iki tarafı da sakinleştiriyor. Asıl odaklanmamız konu farklıydı. Shadowlands önümüzde duruyordu. Anduin, Sylvanas tarafından kaçırılmış ve Shadowlands'e götürmüştü. Evet yapılması gereken belli Shadowlands'e geçmek, Anduin'i kurtarmak ve Sylvanas'ı bulmak.
Bu aşamada Helm of Domination'ın parçalarını kullanacağız. Bolvar'ın yardımı ve direktifleri ile ritüele başlıyoruz. Bu arada Bolvar'ın modeli gayet güzel. Bolvar, bu geçişin tek taraflı olduğu söylüyor ve geri dönüş olmadığı konusunda uyarıyor. Sonrasında ritüeli tamamlıyor ve Shadowlands'e geçiyoruz.
Darion Mograine ile çeşitli görevler yaparak Maw'da neler olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Jaina'nın geride bıraktığı izleri takip ederek onu ve Thrall'ı buluyoruz. Thrall pek iyi durumda değil, yaralanmış. Jaina ile sığınacak bir mağara buluyoruz ve bu sırada yaşanılanlar öğreniyoruz. Baine Jailer tarafından yakalanmış, Tyrande'den ise haber yok. Darion Mograine bölgede bulunan bir undeadi konuşturabileceğini ve neler döndüğünü buradan nasıl çıkılır öğrenebileceğini öneriyor. İstediği undeadi getiriyoruz, o konuşturmaya çalışırken biz de gidip Anduin'i arıyoruz.
Sylavanas tarafından zincirlenmiş bir şekilde Anduin'i buluyoruz. Muhtemel bir ara geçiş sinematiği ile Sylvanas'ın nasıl kaçtığını bilemeden Anduin'i kurtarıyoruz ve mağaraya geliyoruz. Bu sırada Darion yapacağını yapmış ve tutsak ettiğimiz undeadi konuşturmuş.
Ruhlar nehri olarak çevirebileceğimiz. Gorga,the river of souls'un üzerinde bulunan köprüden geçerken Helya yolumuzu kesiyor ve bizi değersiz olarak nitelendirip nehre atıyor. Ancak ruh formunda gelmemiştik buraya ve evet nehrin çıldırtıcı etkisi barizdi ama nehirden sağ sağlim çıkabiliyoruz.
Bunun sonrasında Jailer tarafından yakalanmış ve ağır yaralanmış olan Baine'i buluyoruz iyileştirip burdan çıkmak için çabalamaya devam edeceğiz.
Ve Oribos'a açılan bir geçit taşı buluyoruz. Enerji olarak biz kahramanlara reaksiyon veren bu geçit kapısını açmaya çalışıyoruz. Jailer ise biri bırakmaya niyetli değil ama ordusu bizi ele geçirmeden kapı açılıyor ve Oribos'a kaçıyoruz.
Evet arakdaşlar şuana kadar Shadowlands Giriş Tecrübesi bu şekilde. Tabi şuan alpha sürecinde olduğunu ve bunun değişme ihtmailinin baki kaldığını hatırlatmak istiyoruz. Böylelikle de videomuzun sonuna geliyoruz dostlar. Bir başka videoda görüşünceye dek kenidinize çok iyi bakın hoşçakalın.

Bu blogdaki popüler yayınlar

DIABLO IV ÜÇ AYLIK GÜNCELLEME - HAZİRAN 2021

Diablo 2 Resurrected - Blizzconline 2021 - Açıklananlar

World of Warcraft'da Yer Alan 10 Ürkütücü Şey