WoW Binek Rehberi - Hikayesi ve Görüntüsü ile İlgi Çeken Binekler


WoW Binek Rehberi - Hikayesi ve Görüntüsü ile İlgi Çeken Binekler

Hepinize selamlar arkadaşlar.Bugün sizlerle daha önceden binekler hakkında yaptığımız videonun bir başka versiyonu ile beraberiz.Bu videoda hem görünüşüyle hem de arkasındaki hikayesiyle beğenileri kazanan binekleri ve hikayelerini derledik. Umarız beğenirsiniz. Lafı daha fazla uzatmadan hemen videomuza geçelim.
5-Smoldering Ember Wrym
Listemizin ilk sırasında “Return to Karazhan” Dungeon’ında bulunan “Smoldering Ember Wrym” bulunmakta. Orcların Azeroth'a ilk geldiği sıralarda Dark Portal'ın açılmasıyla, Karazhan'daki büyüdeki dengesizlik güçlü büyücülerce hissedilmişti. Bunlardan biri de annesi Aegwynn'di. Aegwynn, Arcanagos isimli mavi bir ejderha ile Karazhan'a gelmişti. Başta Aegwynn tek başına mücadele vermeye başlamıştı ancak Medivh daha doğrusu içindeki Sargeras çok güçlüyüdü Aegwynn'i saf dışı bırakmayı başarmıştı. Bunun üzerine Arcanagos dövüşe dahil oluyor. Ancak Medivh ondan da çok üstün durumda. Tarifi imkansız bir ateş gücüyle saldıran Medivh Arcanagos'un tüm bedenini yakmıştı. Acı içinde arazideki dağlara çakılan ejdere öldü. Ama Medivh onu rahat bırakmak niyetinde değildi ve onun kalıntılarını yeniden diriltti. İşte yarı yanmış yarı bozulmuş şekilde karşımıza çıkan Nightbane böylece doğmuş oldu.
Bineği almak için ise yapmanız gerekenler ise şöyle; Deadwind Pass haritasında bulunan Karazhan'a geliyoruz. Fakat eski Karazhan ile karıştırmamanız lazım. Kulenin sağ yan tarafında hafif üst tarafında bulunan ara girişten Dungeon olan Karazhan'a girmeniz gerek. Eski raid olan Karazhan'da da güzel bir binek mevcut ama ona sonra değineceğiz. İçerde Soul Fragments adı verilen taşları belirli bir süre içinde toplamanız gerekmektedir. Şuan geçmiş eklenti pakenti olan Legion'da bulunduğundan günümüzde yapması epey kolay o nedenle detaylarına fazla girmeyeceğiz. 1 - 2 denemede bu taşları nasıl toplamanız gerektiğini çok rahat çözeceksinizdir. Bineğin düşme ihtimali partideki her oyuncu için %20'dir. Yani 5 kişi gidecek olursanız bu binek mutlaka düşecektir. Diğer taraftan %20 düşme ihtimali de bir binek için epey yüksek. Tek başınıza da deneyebilirsiniz.
4-Midnight
“Return to Karazhan”’dan ve orjinal “Karazhan”’dan düşen bu binek ise oldukça güzel bir görünüme sahip.”Attumen the Huntsman”’dan düşen bu binek,Karazhan’ın ahırındaki en hızlı ve güçlü at olma özelliğine sahip.Sahibi ve Midnight birbirlerini korumak için herşeyi yapmaya hazırlar.Düşme Şansı biraz daha düşük olan bu binek,her koleksiyonerin koleksiyonunda bulunması gereken bir mount. Üstelik denemelerinizi yaparken 2 binek için de bölgeye gelmiş olursunuz. Hem eski hem de yeni hali,gözleri büyülemeye devam etmekte.
3-Mimiron’s Head
Ulduar’da bulunan gözcülerden olan Mimiron’un Kafası şeklinde olan bu binek Ulduar raid’inin son bossu olan old god Yogg-Saron’dan düşmekte.Mimiron’un hikayesine bakacak olursak kendisi,Pantheon tarafından Old God’lara karşı oluşturulan orduları yönetmesi için yaratılan gözcülerden biridir.Gücünü Titan Norgannon’dan almıştır.Yogg-Saron’un Loken’i manipüle edip,Thorim’in karısı Sif’in ölümünden sonra bu sırrı saklayamamasından dolayı,Loken tarafından kaza süsü verilip,öldürüldü.Ancak kendisinin mechagnome yardımcıları bir mechagnome vücudu yapıp,onun ruhunu içine koyarak onu geri getirdiler. bu mükemmel mucidin akıl sağlığı,hiçbir zaman eskisi gibi olmadı. Mekanik gnome kafası görünümüne sahip olan bu helikopter şeklindeki bineğe sahip olmak için yapmanız gereken tek şey, Northrend'de Storm Peaks haritasında yer alan Ulduar raidine gelip bolca denemek.
2-Ashes of Al’ar
Çok fazla sevmeyenini bulamayacağınız bu binek,”The Burning Crusade” eklenti paketindeki “Eye” yada “Tempest Keep” denilen raid’den çok az bir şansla düşmekte. Bu raid Outland'de Netherstorm haritasında yer alır. oyuncuları peşine takan bu bineğin hikayesi ise şu şekilde; Ateş büyüsü ustaları sahip oldukları büyü gücü ile ateş elementi anka kuşlarını yanlarına çağırabiliyorlardı. Al'ar ise bu ateş elementi anka kuşlarının tanrısı olarak geçmektedir. İlk kez Sunwell'i yozlaştırmaktan kurtarmaya çalışan Kael'thas Sunstrider tarafından çağırılan Al'ar. Ölü ordusunun barikatını kırmak için Kael'e yardım etti. Anka kuşu tanrısı bundan sonra da hep Kael ile kalmaya devam etti. Hikayesiyle ve görüntüsü ile herkesi büyüleyen bu binek için aylarını hatta yıllarını ayıranlar mevcut. Tempest Keep " The Eye " raidinin son bossu olan Kael'thas Sunstrider'dan düşen bu binek için şimdiden bol şans.
1-Invincible
Listemizdeki son mount ise en başından beri tahmin edebileceğiniz gibi herkes için bir vazgeçilmez olan Invincible. Arthas’ın Lich King olmasındaki olaylar zincirini belki de başlatan, değerli atı Invincible’ın hikayesi kısaca şöyle ; Arthas 9 yaşında iken Balnir Farmstead’te gördüğü Invincible’a hayran kalır.Onu sahiplenir ve beraber büyürler.Arthas Knights of the Silver Hand’e katılmadan önce,çok soğuk ve karlı bir kış günü başlarından geçen olaylar zinciri sonucu atı yaralanır ve ölecek duruma gelir.Ve Arthas çok sevdiği atını bu acıdan kurtarmak için kendi elleriyle öldürmek zorunda kalır.Ve Invincible,doğduğu yer olan Balnir Farmstead’e gömülür. O çok değerli ışığın neden kendisine bu konuda yardım etmediğini sorgulayan Arthas'ın inancındaki ilk kırılma burada yaşanır. Aradan uzun bir zaman geçer,Arthas artık bir Death Knight olmuştur.Babasını öldürmek için Capital City’e gelir ve öldürür de,ancak gitmeden önce eski dostunu yanına almak ister.Doğruca Balnir Farmstead’e gidip eski dostu Invincible’ı geri getirir ve böylece Arthas’ı tek terketmeyen sadık dostu Invincible,sahibine kavuşur. Bu bineğe sahip olmak için yapılması gereken şey belli, Northrend'de icecrown haritasına gidip icecrown citadel raidinin son bossu olan Arthas yan Lich King'i öldürmek. Ancak raid zorluğunuzun 25 men heroic olduğunundan emin olun çünkü diğer zorluk derecelerinde bu binek düşmemekte. Düşme ihtimali epey düşük olan bu bineği arzulayanlar kolay gelsin diyor ve videomuzun sonuna geliyoruz.
Sizler için hazırladığımız bu yarı hikaye yarı rehber içerikli video umarım hoşunuza gitmiştir. Bir başka videoda görüşmek dileği ile lütfen kendinize çok iyi bakın, hoşçakalın.

Bu blogdaki popüler yayınlar

DIABLO IV ÜÇ AYLIK GÜNCELLEME - HAZİRAN 2021

Diablo 2 Resurrected - Blizzconline 2021 - Açıklananlar

World of Warcraft'da Yer Alan 10 Ürkütücü Şey