Singing Sunflower Pet Rehberi - Türkçe Anlatım (Şarkı Söyleyen Ayçiçeği)

Singing Sunflower Pet Rehberi - Türkçe Anlatım (Şarkı Söyleyen Ayçiçeği)

Herkese selamlar arkadaşlar. Bu sefer biraz özel bir video çekmeye karar verdik. Çok ama çok özel bir pet için nasıl alınır rehberi ile karşınızdayız. Umarım beğenirsiniz ve işinize yarar.
Warcraft evreninde oyun ve hikaye kurgulanırken bir çok mitoloji ve başka fantastik evrenlere atıfta bulunulduğunu bir çoğumuz biliyoruz. Bunların yanı sıra pek çok oyuna da gönderme yapılmakta.
Bu oyunlardan birisi de 2009 yılında çıkan ve mobil dahil olmak üzere pek çok platfromda bir çok ödüle layık görülen; zombies vs plants. Zombiler bitkilere karşı. Bu basit sıra tabanlı oyunda amaç, günebakan çiçeklerinin size sağladığı güneş enerjilerini toplamak ve bu enerjiler ile bitki yetiştirip zombileri durdurmak.
World of Warcraft evreninde de bu oyunun bire bir benzeri bir etkinlik mevcut. Hatta görevi tamamladığınızda Singing Sunflower, Şarkı Söyleyen Ayçiçeği petini kazanabilirsiniz. Tıpkı zombiler bitkilere karşı oyununda olduğu gibi, buarada da amacımız güneş enerjilerini toplayıp zombileri durdurmak. Ancak world of warcraft da zombileri undeadler temsil etmekte.
Pek çok açıdan keyifli olan bu etkinliğin, karşılığında verdiği ödül nedeni ile de mutlaka yapılmaya değer olduğunu düşündük ve sizler için kısa bir rehber hazırladık.
İlk yapmanız gereken Hillsbrad Foothills haritasında yer alan Sludgeguard Tower bölgesine gelmek. Buraya gelince zaten etkinlik alanını hemen göreceksiniz. Horde oynayan arkadaşlar, Orgrimmar'da, eskiden Undercity istikametinde çalışan zeplinin bulunduğu yerde yer alan Tirisfal Glades Portalını kullanarak Eastern Kingdom'a geçiş yapabilir ve buradan da basitçe bu bölgeye gelebilirler. Diğer taraftan Alliance oynayan arkadaşlar için buraya gelmek gayet kolay. Halihazırda büyük şehirleri burda bulunan Alliance oynayanlar en yakın uçma noktasına gelip bu bölgeye rahatça erişebilirler.
Görevi aldık. Peki nasıl tamamlayacağız? Gayet basit. Yinede bir kaç tüyo vereyim. Kırmızı çiçeğiniz sizin ana vuruş gücünüzdür, ilerleyen safhalarda gücünü hafife almayın. Mavi çiçeğiniz düşmanınızı yavaşlatır ancak kırmızı çiçeğiniz kadar da öldürücü değildir. Taş duvarlar düşmanınızı bir süreliğine durdurur, yeri geldiğinde hayat kurtarırlar. Yeşil çiçeğiniz ise düşmanınızı kavrar ve farklı bir sıraya fırlatır bu sırada da hasar vurur, ön sıralarda tutmanızı tavsiye ederim ancak düşman karşısında epey de kırılgandırlar. Patlayan bal kabağı çiçeğiniz son boss'da ve kalabalık akınlarda can yoldaşınız olacaktır, yerleştirdiğiniz karenin etrafındaki tüm undeadleri öldürür yada ciddi hasar bırakır. Son çiçeğimiz ise ana bitkimiz olan günebakan, size ekstradan güneş enerjisi sağlayacaktır. Başlarda bir sıra yeterken ilerleyen safhalarda iki sıraya sahip olmanız gerekiyor.
Son göreve geldiğinizde hiç endişelenmeyin ana koruyucu hattınızı oluşturun, hızlı bir güneş enerjisi sistemi kurun ve patlayan balkabakları ile oyunu bitirin.
Görevi teslim ettikten sonra petinizi almış olacaksınız. Ayçiçeği görüntüsüne sahip bu gülümseyen çiçek hem çok tatlı hem de çok özel. Evet çok özel esinlenildiği oyun olan zombiler bitkilere karşı oyunun jenerik müziğini mırıldanan bu pet, eğer oyunu sesi açık oynuyorsanız, hiç beklemediğiniz anlarda çıkardığı tatlı seslerle sizleri keyiflendirecektir.
Adını da özelliğinden alan şarkı söyleyen ayçiçeği petinizi güzel ve keyifli günlerde kullanmanız dileği ile kendinize çok iyi bakın ve hoşçakalın.

Bu blogdaki popüler yayınlar

DIABLO IV ÜÇ AYLIK GÜNCELLEME - HAZİRAN 2021

Diablo 2 Resurrected - Blizzconline 2021 - Açıklananlar

World of Warcraft'da Yer Alan 10 Ürkütücü Şey